Termeni si conditii

Produsele afisate pe site-ul www.diversmarket.ro  sunt comercializate de DIVERS MARKET CONCEPT SRL avand datele de indentificare:

DIVERS MARKET CONCEPT SRL
CUI: 33897108
Nr. Reg Com: J40/14453/2014
B-dul Timişoara 79, sector 6 Bucuresti

Informatiile si pozele au caracter informativ si pot fi diferite 

Preturile afisate pe site sunt finale si nu includ TVA, DIVERS MARKET CONCEPT SRL nu este platitoare de TVA.

DIVERS MARKET CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a schimba sau modifica preturile si/sau de a adauga noi prevederi fara o notificare in prealabil.

La unele produse, conform legislatie in vigoare la pretul afisat in site se va mai adauga si TAXA VERDE .

In cazul anumitor produse care nu sunt pe stoc si necesita o comanda speciala, se va percepe un avans de minim 40% din valoarea comenzii, platit in baza facturii proforme, iar diferenta de plata in momentul livrarii produselor


  • Comanda online

Plasarea comenzilor pe site-ul diversmarket.ro se poate face astfel:

- selectarea produselor si adaugarea lor in cosul de cumparaturi.

- completarea datelor dvs personale si / sau ale firmei dvs.

- selectarea modalitatilor de livrare si plata.

- finalizarea comenzii

Deasemenea va puteti inregistra pe site-ul nostru si apoi puteti plasa comenzile direct din contul dvs, avand astfel si un istoric al produselor comandate.

Toate comenzile sunt considerate a fi valide doar dupa confirmarea telefonica din partea departamentului de vanzari. 


  • Obligatiile partilor contractante

DIVERS MARKET CONCEPT SRL in calitate de vanzator are urmatoarele obligatii:

-  Sa predea bunurile vandute la termenele, in cantitatile si preturile stipulate in comenzile confirmate.

-  Sa garanteze cumparatorul contra viciilor ascunse ale bunurilor ce formeaza obiectul vanzarii.

-  Sa conserve bunurile ce fac obiectul vanzarii pana in momentul predarii acestora catre cumparator.

Clientul in calitate de cumparator are urmatoarele obligatii:

-  Sa achite vanzatorului pretul stipulat in facturile emise.

-  Sa ia in primire bunurile pe baza facturii/avizului de expeditie sub luare de semnatura. 


  • Modalitati de plata

In vederea achitarii produselor comandate pe site-ul www.diversmarket.ro , cumparatorul are urmatoarele optiuni:

- prin ordin de plata in baza facturii proforme emise de vanzator inainte de livrare

- ramburs la livrare curierului care va aduce comanda dvs


  • Transferul proprietatii

Transferul proprietatii de la vanzator la cumparator are loc dupa achitarea integrala a  facturii fiscale/avizului de expeditie a marfii. 


  • Livrarea produselor

Livrarea bunurilor se face numai in baza unei comenzi ferme emise de cumparator si confirmata de vanzator.

Transportul se face prin firma de curierat astfel:

GRATUIT* in toata tara** pt comenzile mai mari de 500 lei.

Cu plata expeditiei la client pt comenzile sub 500 lei, tarif 25 lei

 *Pentru coletele ce nu depasesc 5kg; pentru produsele atipice ca si greutate sau volum plata produselor va fi suportata integral de client indiferent de valoarea comenzii.

**Pentru localitatile aflate in aria de acoperire a curierului; pentru localitatile ce nu sunt in aria de acoperire a curierului se va aplica un tarif special pentru km suplimentari.


  • Garantie/Raspundere

Toate produsele comercializate de Divers Market Concept SRL beneficiează de condiţii de garanţie conform legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor.

Garantia se acorda in baza certificatului de garantie emis de vanzator sau a facturii fiscale.

Divers Market Concept SRL nu poate fi responsabil pentru daune care rezulta din utilizarea necorespunzatoare a produselor.

 

  • Returnari

Returnarea produselor din orice motiv invocat de cumparator se face in termen de 14 zile de la livrarea produselor catre client, in urmatoarele conditiii:

  -  Produsele sa fie in starea lor initiala si in ambalajul original

  -  Cumparatorul sa puna la dispozitia vanzatorului documentele in baza careia s-a efectuat livrarea

  -  Plata transportului revine in totalitate clientului

Daca vor fi constatate deficiente calitative de catre cumparator, acesta este obligat a notifica in scris vanzatorul in termen de 14 zile de la predare, pentru a le constata in prezenta acestuia, urmand ca in aceasta situatie sa fie incheiat un proces – verbal. Nerespectarea de catre cumparator a acestei obligatii atrage decaderea acestuia din dreptul de a reclama aceste deficiente.

Orice produs se poate returna doar dupa completarea formularului de retur sau prin instiintarea in prealabil a vanzatorului prin telefon sau email.


  • Forta majora

Prin forta majora se  intelege un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, aparut dupa incheierea contractului si care impiedica partile sa execute total sau partial obligatiile asumate

Forta majora exonereaza de raspundere partile in cazul neexecutarii partiale sau totale a obligatiilor asumate prin acest contract


  • Drept aplicabil

Eventualele litigii aparute în legătură cu prezentul contract se vor soluţiona pe cale amiabilă între părţi, iar în caz de neînţelegere, de către instanţele judecătoreşti competente de la sediul vanzatorului.


Politica de confidentialitate privind securitatea prelucrarii de date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, DIVERS MARKET CONCEPT S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

DIVERS MARKET CONCEPT S.R.L. va folosi datele cu caracter personal furnizate numai in scopul declarat al site-ului www.diversmarket.ro. Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, a voucherelor, anuntarea reducerilor in curs, etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de dumneavoastra.  Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare la prelucrarea cererii dvs. si onorarea serviciilor oferite de noi. Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne oferi datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. DIVERS MARKET CONCEPT S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

- parteneri contractuali;

- furnizori de servicii si bunuri;

- societati bancare;

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus   unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, prin posta, pe adresa societatii noastre. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Site-ul www.diversmarket.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ului diversmarket.ro, societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor personale.

S.C DIVERS MARKET CONCEPT S.R.L., ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii,. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea.

2. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.

3. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.

4. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare.

Revizuirea Politicii de Confidentialitate

DIVERS MARKET CONCEPT SRL, în calitate de administrator al website-ului diversmarket.ro poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca Politica de Confidentialitate prin actualizarea ei. Asadar, aveti obligatia, periodic, sa vizitati aceasta pagina in vederea luarii la cunostinta a noutatilor aparute in cuprinsul sau.