diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

Releu termic si industrial

Relee termice si industriale |diversmarket.ro

Produse pe pagină:
Sortare după:

RADIATOR QW-B115 40A

DESCRIERE PRODUS RADIATOR QW-C 115 40ARadiator QW-C 115 40ADimensiune (mm): 115x100x50Curent de sarcina aproximativ (A): 40Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de intrare. În principiu această se foloseşte pentru transmitere de comenzi spre mecanizmele de acţionare. R..

59,71 RON

RADIATOR QW-E 50 75A

DESCRIERE PRODUS RADIATOR QW-E 50 75ARadiator QW-E 50 75ADimensiune (mm): 150x88x35Curent de sarcina aproximativ (A): 75Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de intrare. În principiu această se foloseşte pentru transmitere de comenzi spre mecanizmele de acţionare. Rele..

70,74 RON

RADIATOR QW-A 50 15A

DESCRIERE PRODUS RADIATOR QW-A 50 15ARadiator QW-A 50 15ADimensiune (mm): 60x50x50Curent de sarcina aproximativ (A): 15Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de intrare. În principiu această se foloseşte pentru transmitere de comenzi spre mecanizmele de acţionare. Relee..

25,75 RON

RADIATOR QW-B100 25A

DESCRIERE PRODUS RADIATOR QW-B 100 25ARadiator QW-B 100 25ADimensiune (mm): 100x100x50Curent de sarcina aproximativ (A): 25Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de intrare. În principiu această se foloseşte pentru transmitere de comenzi spre mecanizmele de acţionare. R..

38,94 RON

RADIATOR QW-B72 20A

DESCRIERE PRODUS RADIATOR QW-B 72 20ARadiator QW-B 72 20ADimensiune (mm): 72x100x50Curent de sarcina aproximativ (A): 20Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de intrare. În principiu această se foloseşte pentru transmitere de comenzi spre mecanizmele de acţionare. Rele..

33,60 RON

RELEU INDUSTRAL ELM 55.04 24VAC 4NO+4NC

RELEU INDUSTRAL   ELM 55.04  24VAC 4NO+4NCAceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 168ΩTensiune de alimentare de la 12 AC pana la 2..

20,68 RON

RELEU INDUSTRAL 2NO+2NC 230VAC ELM 60.2

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 2NO+2NC 230VAC ELM-60.2Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta bobina 7400 OhmiTe..

27,32 RON

RELEU INDUSTRAL 2NO+2NC ELM55.02 24VDC

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 2NO+2NC 24VDC ELM-55.02Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare. In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici). Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari, permit comanda directa a mecanismelor industriale executive. Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic, cu strat acoperit cu argint. Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test. Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN.Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 168ΩTensiune ..

13,82 RON

RELEU INDUSTRAL 3NO+3NC 110VAC ELM 60.13

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 3NO+3NC 110VAC ELM-60.13Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 1700ΩTensi..

31,32 RON

RELEU INDUSTRAL 3NO+3NC 12VDC ELM 60.13

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 3NO+3NC 12VDC ELM-60.13Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta bobina 20 OhmiTens..

20,95 RON

RELEU INDUSTRAL 3NO+3NC 48VDC ELM 60.13

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIIP RI13 3NO+3NC 48VDC ELM-60.13Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 320ΩTensiu..

28,35 RON

RELEU INDUSTRAL 3NO+3NC ELM55.02 12VDC

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 3NO+3NC 12VDC ELM-55.02Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 42ΩTensiune..

13,82 RON

RELEU INDUSTRAL 3NO+3NC 230VDC ELM 60.13

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 3NO+3NC 230VAC ELM-60.13Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 7400ΩTensi..

31,32 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-2-10D 230VAC 10A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-2-10D 0-230VAC 10AReleu industrial ZG1NC-2-10D 0-230VAC 10ATensiune (VAC): 0-230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 10Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

30,56 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-2-20D 230VAC 20A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-2-20D 0-230VAC 20AReleu industrial ZG1NC-2-20D 0-230VAC 20ATensiune (VAC): 0-230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 20Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

41,96 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-2-25d 0-230 VAC 25A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-2-25D 0-230VAC 25AReleu industrial ZG1NC-2-25D 0-230VAC 25ATensiune (VAC): 0-230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 25Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

48,02 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-2-40D 0-230VAC 40A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-2-40D 0-230VAC 40AReleu industrial ZG1NC-2-40D 0-230VAC 40ATensiune (VAC): 0-230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 40Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

51,97 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-3-10B 0-400VAC 10A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-3-10D 0-400VAC 10AReleu industrial ZG1NC-3-10D 0-400VAC 10ATensiune (VAC): 0-400Numarul de faze: 2Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 10Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

30,56 RON