diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

Releu termic si industrial

Relee termice si industriale |diversmarket.ro

Produse pe pagină:
Sortare după:

RADIATOR QW-B115 40A

DESCRIERE PRODUS RADIATOR QW-C 115 40ARadiator QW-C 115 40ADimensiune (mm): 115x100x50Curent de sarcina aproximativ (A): 40Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de intrare. În principiu această se foloseşte pentru transmitere de comenzi spre mecanizmele de acţionare. R..

52,40 RON

RADIATOR QW-E 50 75A

DESCRIERE PRODUS RADIATOR QW-E 50 75ARadiator QW-E 50 75ADimensiune (mm): 150x88x35Curent de sarcina aproximativ (A): 75Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de intrare. În principiu această se foloseşte pentru transmitere de comenzi spre mecanizmele de acţionare. Rele..

62,11 RON

RADIATOR QW-A 50 15A

DESCRIERE PRODUS RADIATOR QW-A 50 15ARadiator QW-A 50 15ADimensiune (mm): 60x50x50Curent de sarcina aproximativ (A): 15Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de intrare. În principiu această se foloseşte pentru transmitere de comenzi spre mecanizmele de acţionare. Relee..

22,59 RON

RADIATOR QW-B100 25A

DESCRIERE PRODUS RADIATOR QW-B 100 25ARadiator QW-B 100 25ADimensiune (mm): 100x100x50Curent de sarcina aproximativ (A): 25Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de intrare. În principiu această se foloseşte pentru transmitere de comenzi spre mecanizmele de acţionare. R..

34,18 RON

RADIATOR QW-B72 20A

DESCRIERE PRODUS RADIATOR QW-B 72 20ARadiator QW-B 72 20ADimensiune (mm): 72x100x50Curent de sarcina aproximativ (A): 20Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de intrare. În principiu această se foloseşte pentru transmitere de comenzi spre mecanizmele de acţionare. Rele..

29,50 RON

RELEU INDUSTRAL ELM 55.04 24VAC 4NO+4NC

RELEU INDUSTRAL   ELM 55.04  24VAC 4NO+4NCAceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 168ΩTensiune de alimentare de la 12 AC pana la 2..

14,50 RON

RELEU INDUSTRAL 2NO+2NC 230VAC ELM 60.2

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 2NO+2NC 230VAC ELM-60.2Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta bobina 7400 OhmiTe..

18,52 RON

RELEU INDUSTRAL 2NO+2NC ELM55.02 24VDC

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 2NO+2NC 24VDC ELM-55.02Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare. In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici). Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari, permit comanda directa a mecanismelor industriale executive. Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic, cu strat acoperit cu argint. Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test. Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN.Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 168ΩTensiune ..

13,89 RON

RELEU INDUSTRAL 3NO+3NC 110VAC ELM 60.13

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 3NO+3NC 110VAC ELM-60.13Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 1700ΩTensi..

21,01 RON

RELEU INDUSTRAL 3NO+3NC 12VDC ELM 60.13

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 3NO+3NC 12VDC ELM-60.13Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta bobina 20 OhmiTens..

21,01 RON

RELEU INDUSTRAL 3NO+3NC 48VDC ELM 60.13

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIIP RI13 3NO+3NC 48VDC ELM-60.13Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 320ΩTensiu..

21,01 RON

RELEU INDUSTRAL 3NO+3NC ELM55.02 12VDC

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 3NO+3NC 12VDC ELM-55.02Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 42ΩTensiune..

13,89 RON

RELEU INDUSTRAL 3NO+3NC 230VDC ELM 60.13

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 3NO+3NC 230VAC ELM-60.13Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 7400ΩTensi..

21,01 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-2-10D 230VAC 10A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-2-10D 0-230VAC 10AReleu industrial ZG1NC-2-10D 0-230VAC 10ATensiune (VAC): 0-230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 10Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

46,04 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-2-20D 230VAC 20A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-2-20D 0-230VAC 20AReleu industrial ZG1NC-2-20D 0-230VAC 20ATensiune (VAC): 0-230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 20Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

53,26 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-2-25d 0-230 VAC 25A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-2-25D 0-230VAC 25AReleu industrial ZG1NC-2-25D 0-230VAC 25ATensiune (VAC): 0-230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 25Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

60,94 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-2-40D 0-230VAC 40A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-2-40D 0-230VAC 40AReleu industrial ZG1NC-2-40D 0-230VAC 40ATensiune (VAC): 0-230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 40Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

66,03 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-3-10B 0-400VAC 10A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-3-10D 0-400VAC 10AReleu industrial ZG1NC-3-10D 0-400VAC 10ATensiune (VAC): 0-400Numarul de faze: 2Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 10Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

46,04 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-3-20B 0-400VAC 20A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-3-20D 0-400VAC 20AReleu industrial ZG1NC-3-20D 0-400VAC 20ATensiune (VAC): 0-400Numarul de faze: 2Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 20Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

53,41 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-3-25D 400VAC 25A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-3-25D 0-400VAC 25AReleu industrial ZG1NC-3-25D 0-400VAC 25ATensiune (VAC): 0-400Numarul de faze: 2Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 25Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

60,94 RON

RELEU INDUSTRAL ZG1NC-3-40D 400VAC 40A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG1NC-3-40D 0-400VAC 40AReleu industrial ZG1NC-3-40D 0-400VAC 40ATensiune (VAC): 0-400Numarul de faze: 2Tensiune de control (VDC): 1-10Tip: SS voltage regulatorCurent de iesire nominal (A): 40Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de val..

66,03 RON

RELEU INDUSTRAL ZG33-3-20B 400VAC 20A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG33-3-20B 400VAC 20AReleu industrial ZG33-3-20B 400VAC 20ATensiune (VAC): 400Numarul de faze: 3Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 20Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de..

144,88 RON

RELEU INDUSTRAL ZG33-3-25b 400VAC 25A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG33-3-25B 400VAC 25AReleu industrial ZG33-3-25B 400VAC 25ATensiune (VAC): 400Numarul de faze: 3Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 25Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de..

161,97 RON

RELEU INDUSTRAL ZG33-3-40B 400VAC 40A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG33-3-40B 400VAC 40AReleu industrial ZG33-3-40B 400VAC 40ATensiune (VAC): 400Numarul de faze: 3Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 40Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de..

201,34 RON

RELEU INDUSTRAL ZG33-310B 400VAC 10A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG33-310B 400VAC 10AReleu industrial ZG33-3-10B 400VAC 10ATensiune (VAC): 400Numarul de faze: 3Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 10Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de ..

132,16 RON

RELEU INDUSTRAL ZG3NC 2-25B 230VAC 25A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG3NC-2-25B 230VAC 25AReleu industrial ZG3NC-2-25B 230VAC 25ATensiune (VAC): 230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 25Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului ..

47,21 RON

RELEU INDUSTRAL ZG3NC - 2-40B 230VAC 40A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG3NC-2-40B 230VAC 40AReleu industrial ZG3NC-2-40B 230VAC 40ATensiune (VAC): 230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 40Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului ..

55,30 RON

RELEU INDUSTRAL ZG3NC 3-20B 400VAC 20A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG3NC-3-20B 400VAC 20AReleu industrial ZG3NC-3-20B 400VAC 20ATensiune (VAC): 400Numarul de faze: 2Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 20Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului ..

47,05 RON

RELEU INDUSTRAL ZG3NC -2-10B 230VAC 10A

Releu industrial ZG3NC-2-10B 230VAC 10ATensiune (VAC): 230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 10Relee industriale model SSR Releele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului de intrare. În principiu această se foloseşte pentru trans..

39,68 RON

RELEU INDUSTRAL ZG3NC -3 -10B 400VAC 10A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG3NC-3-10B 400VAC 10AReleu industrial ZG3NC-3-10B 400VAC 10ATensiune (VAC): 400Numarul de faze: 2Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 10Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului ..

39,68 RON

RELEU INDUSTRAL ZG3NC -3-25B 400VAC 25A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG3NC-3-25B 400VAC 25AReleu industrial ZG3NC-3-25B 400VAC 25ATensiune (VAC): 400Numarul de faze: 2Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 25Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului ..

55,14 RON

RELEU INDUSTRAL ZG3NC-2-20B 230VAC 20A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG3NC-2-20B 230VAC 20AReleu industrial ZG3NC-2-20B 230VAC 20ATensiune (VAC): 230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 20Relee industriale model SSReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului d..

47,05 RON

RELEU INDUSTRAL ZG3NC-2-60B 230VAC 60A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG3NC-2-60B 230VAC 60AReleu industrial ZG3NC-2-60B 230VAC 60ATensiune (VAC): 230Numarul de faze: 1Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 60Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului ..

84,09 RON

RELEU INDUSTRAL ZG3NC-3-40B 400VAC 40A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG3NC-3-40B 400VAC 40AReleu industrial ZG3NC-3-40B 400VAC 40ATensiune (VAC): 400Numarul de faze: 2Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 40Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului ..

55,30 RON

RELEU INDUSTRAL ZG3NC-3-60B 400VAC 60A

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL ZG3NC-3-60B 400VAC 60AReleu industrial ZG3NC-3-60B 400VAC 60ATensiune (VAC): 400Numarul de faze: 2Tensiune de control (VDC): 3-32Tip: SSR ReleuCurent de iesire nominal (A): 60Relee industriale model SSRReleele industriale din seria SSR sunt proiectate să fie încorporate în tablourile de automatizări ca un element de putere. Procesul de fabricaţie se bazează pe tehnologie specială numită CMOS tehnologie. Elemenul de comutaţie este un releu fără contacte, separat optic prin element fotoelectric de la intrare. Această permite de a fi comutate curenţii de ordinul 50 А. O altă caracteristică importantă a acestor relee este posibilitatea de a modifica puterea de ieşire în funcţie de valoarea semnalului ..

84,09 RON

RELEU INDUSTRAL 2NO+2NC 48VDC ELM60.2

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 2NO+2NC 48VDC ELM-60.2Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta bobina 320 OhmiTens..

18,52 RON

RELEU INDUSTRAL 3NO+3NC ELM55.02 48VDC

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 3NO+3NC 48VDC ELM-55.02Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 675ΩTensiun..

13,89 RON

RELEU INDUSTRAL 3NO+3NC 24VDC ELM 60.13

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 3NO+3NC 24VDC ELM-60.13Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 80ΩTensiune..

21,01 RON

RELEU INDUSTRAL NO+NC 12VDC ELM14FC

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 NO+NC 12VDC ELM-14FCAceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta bobina 270 OhmiTensiu..

9,56 RON

RELEU INDUSTRAL NO+NC 24VDC ELM14FC

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 NO+NC 24VDC ELM-14FCAceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta bobina 1080 OhmiTensi..

9,56 RON

RELEU INDUSTRAL NO+NC 48VDC ELM14FC

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 NO+NC 48VDC ELM-14FCAceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta bobina 4340 OhmiTensi..

9,56 RON

RELEU INDUSTRIAL 2NO+2NC 12VDC ELM-60.2

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 2NO+2NC 12VDC ELM-60.2Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta bobina 20 OhmiTensi..

18,52 RON

RELEU INDUSTRIAL 2NO+2NC 24VDC ELM-60.2

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 2NO+2NC 24VDC ELM-60.2Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta bobina 80 OhmiTensi..

18,52 RON

RELEU INDUSTRIAL 3NO+3NC 230VAC ELM-55.02

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 3NO+3NC 230VAC ELM-55.02Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 14000ΩTens..

13,89 RON

RELEU INDUSTRIAL 4NO+4NC 110VAC ELM-55.04

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 4NO+4NC 110VAC ELM-55.04Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 3500ΩTensi..

14,50 RON

RELEU INDUSTRIAL 4NO+4NC 12VDC ELM-55.04

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 4NO+4NC 12VDC ELM-55.04Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 42ΩTensiune..

14,50 RON

RELEU INDUSTRIAL 4NO+4NC 230VAC ELM-55.04

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 4NO+4NC 230VAC ELM-55.04Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 14000ΩTens..

14,50 RON

RELEU INDUSTRIAL 4NO+4NC 24VDC ELM-55.04

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 4NO+4NC 24VDC ELM-55.04Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 168ΩTensiun..

14,50 RON

RELEU INDUSTRIAL 4NO+4NC 48VDC ELM-55.04

DESCRIERE PRODUS RELEU INDUSTRIAL TIP RI13 4NO+4NC 48VDC ELM-55.04Aceste relee se folosesc in tablourile electrice de automatizare si semnalizare .In principiu se utilizeaza pentru a trimite comenzi spre mecanismele executive (cum ar fi contactorii electrici) .Avand dimensiuni relativ mici si pot comuta curenti cu valori relativ mari ,permit comanda directa a mecanismelor industriale executive . Suprafetele de contact sunt realizate din cupru electrolitic ,cu strat acoperit cu argint .Sistemul de contact se inchide cu capac din material plastic opal ignifug pe care este montat un buton de test .Soclul asigura o legatura electrica sigura intre conductoarele instalatiei electrice si releele montate pe sina DIN .Caracteristici tehnice :Rezistenta Bobina 675ΩTensiun..

14,50 RON