diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

Timer Elmark

Elmark |diversmarket.ro

Produse pe pagină:
Sortare după:
AUTOMAT DE SCARA TE 18 A Out Of Stock

AUTOMAT DE SCARA TE 18 A

 Automat de scară pentru lumină ТЕ 18 Automatul de scară se poate monta pe şină DIN. Este utilizat pentru aprinderea luminii de pe scară blocurilor delocuinţe şi deconectare după un interval de timp. Montajul, reglarea intervalului de timp şi conectica sunt uşor de realizat.Fiabilitate la utilizare.Performanţe tehnice:* Tensiune de alimentare: 230V; 50Hz* Temporizare: 0.5 până la 20 minute* Putere consumată: < 5VA* Temperatură de lucru: -10 - +55°С* Umiditate: 45 - 85%RH* Număr contacte: 1NO* Comutabilitate:- sarcină actvă: până la 16А- sarcină inductivă: până la 10А- becuri fluorescente: până la 6А* Masa: 75gTip de montaj:* şina DIN..

49,15 RON

RELEU DE IMPULS EP510

      Relee de impuls Releele de impuls sunt concepute pentru a comanda circuite electrice de la distanţă. Poate realiza mai multe forme decontrol: manual; control de la distanţă în câteva puncte sau prin serie de impulsuri. Utilizat cel mai frecvent la realizareailuminatului în clădiri publice, unde este necesar control prin întrerupătoare din mai multe locaţii.Date tehnice:• Tensiune de alimentare: 230V• Curent de sarcină nominal: 16 А• Anduranţa electrică: 200000 de manevre• Frecvenţa maximă de comutare: 5 comutări/ min.• Durata impulsurilor: 50 msRacord:• terminale ”tunel” ..

59,18 RON

Releu de monitorizare tensiune - Monofazic 240V 5A

Releu de monitorizare tensiune - Monofazic 240V 5AReglaj supratensiune: 250V-310VReglaj subtensiune: 170V-230VReglaj timp de intarziere: 1-10sec...

133,40 RON

Releu de monitorizare tensiune - trifazic 400V 5A

Reglaj supratensiune: 400V-490VReglaj subtensiune: 265V-360VReglaj timp de intarziere: 1-10sec.Monitorizare succesiunii fazeiMonitorizare avariilor fazei..

150,80 RON

RELEU DE TIMP STEA TRIUNGHI TE19

          Releu de timp “stea-triunghi” ТЕ 19 Releul de timp este un produs care este construit cu tehnologii moderne de fabricaţii şi materiale fiabile şi de calitate,fiind adaptat pentru montaj la şină DIN. Se foloseşte pentru asigurarea reţinerii de timp la aparate automatizate cupornire “stea-triunghi” şi setarea unor intervale de timp fixe. Reglarea valorii temporizării (secunde sau minute) şicoeficientul (х 0.1 sau х 1) se realizează prin potenţiometre şi prin vernierul ceasului se alege valoare de la 0 la 10. Cândreleul este sub tensiune se va numerota un ciclu şi opreşte până detectare semnalului următor. Sunt variante de reglareatimpului de pornire a motorului..

108,27 RON

RELEU DE TIMP T19

       Relee de timp ТЕ 19M Releele de timp folosesc tehnologie de fabricaţie modernă şi materiale de calitate şi sunt concepute pentru montaj peşină DIN. Se folosesc pentru stabilirea de opt programe de temporizare, folosind combinaţia de comutatoare. Potfuncţiona în diferite intervale de timp (se stabilesc cu comutatoarele К4, К5, К6) : secunde, minute sau ore, in functie depreferinţa utilizătorului. Contact de putere până la 3 А.Parametrii tehnici:* Tensiune de alimentare: 230 V; 50 Hz* Interval de timp pentru funcţionare în stea: de la 0.6 sec până la 100 de ore* Precizia setării: ± 5% din toată scala* Timp de nulare: <0.5 secunde* Puterea consumată: < 5 VA* Anduran..

142,94 RON

TIMER PROGRAMABIL T15

Timer electronic programabil cu un canal ТЕ 15А Timerul este construit cu o tehnologie modernă CMOS cu microcontroler din quarţ de mare fiabilitate. Timerul esteproiectat cu posibilitate de montaj pe şină DIN. Dispune de opt programe, prin care se realizează diferite scheme deconectare sau deconectare (ON / OFF cicluri). Orice program poate fi programat prin butoanele şi începe cuprogramarea zilei/zilelor din săptămână (săptămâna întreagă, zilele lucrătoare/nelucrătoare sau o zi concretă); apoi setrece la programarea orei de pornire şi a orei de oprire a ciclului. Dacă a fost programată ca o zi din săptămână întreagăsăptămână de lucru, atunci în fiecare zi lucrătoare pornirea şi oprirea ciclului va fi realizată la una şi aceeaşi oră,deoarece reprezintă ..

84,56 RON

TIMER PROGRAMABIL T15B

       Timer electronic programabil cu un canal ТЕ 15В Timerul este construit cu o tehnologie modernă CMOS cu microcontroler din quarţ, de mare fiabilitate. Timerul este cuposibilitate de montaj pe şină DIN. Pot fi setate şase programe, prin care se realizează diferite scheme de conectare saudeconectare (ON / OFF cicluri). Orice program poate fi programat prin butoanele şi începe cu programarea zilei/zilelordin săptămână (săptămâna întreagă, zilele lucrătoare/nelucrătoare sau o zi concretă); apoi se trece la programarea oreide pornire şi a orei de oprire a ciclului. Dacă a fost programată ca o zi din săptămână întreagă săptămână de lucru,atunci în fiecare zi lucrătoare pornirea şi oprirea ciclul..

163,51 RON

TIMER PROGRAMABIL T20

 Timer electronic programabil ТЕ 20 Timerul este construit cu o tehnologie modernă CMOS cu microcontroler din quarţ de mare fiabilitate. Timerul este cuposibilitate de montaj pe şină DIN. Există şi posibilitate de reglarea patru sau opt ON / OFF cicluri. Setarea orei depornire şi a orei de oprire a ciclului se realizează folosind butoanele. Indicaţie pentru pornirea programului este sectorulînchis pe faţa ceasului. Dacă perioada programată este setată între două ore, tot sectorul între cifrele acestor două oreramâne închis. Intervalul minim de programare este 15 minute. Este dotat cu baterie care permite salvarea programuluiîn caz de dispariţia tensiunii de alimentare.Performanţe tehnice:* Tensiune de alimentare: 230V; 50Hz* Eroare de..

141,23 RON

TIMER TE48S-S

       Timer ТЕ48S-S Timerele sunt produse care sunt construite folosind tehnologie de fabricaţie modernă CMOS, fapt care le defineşte canişte produse de precizie, de calitate şi de fiabilitate mare.Timerele sunt proiectate pentru montaj pe panoul frontal altabloului. Se poate regla sensul de numărare - direct sau invers.. Sunt două canale de lucru, iar fiecare dintre ele poatefuncţiona independent de celalalt, cu posibilitate de reglare a intervalului de timp în diapazonul între 0.01 secunda şi 99minute, posibilitate de a corecta valorilor deja introduse în timpul funcţionării. Se alege intervalul de timp (secunde şiminute) şi se va face setarea. În funcţie de schema de conectare timerul poate ..

285,17 RON

TIMER TE6B ELMARK

      Timer ТЕ6В Timerele sunt produse care sunt construite după o tehnologie de fabricaţie modernă CMOS cu microcontrolеr de quarţ,fapt care le defineşte ca nişte produse de precizie, de calitate şi de fiabilitate mare. Timerele sunt proiectate pentrumontaj pe panoul frontal al tabloului de distribuţie. Se poate regla sensul de numărare - direct sau invers. Existăposibilitate de reglare a diapazonului de timp între 0.01 secunda şi 99 ore 59 minute, posibilitate de a corecta valorilordeja introduse în timpul de funcţionare. Indicaţia pe LCD display este de mare rezoluţie şi afişarea se dă în ore, minute şisecunde.Performanţe tehnice:* Tensiune de alimentare: 230V; 50Hz* Variante de reglare a ..

356,72 RON

TIMER TE8A-1A

 Timer ТЕ8A - 1a; ТЕ8A - 2a Timerele sunt produse care sunt construite cu o tehnologie modernă CMOS cu microcontrolеr de quarţ, fapt care ledefineşte ca produse de precizie, de calitate şi de fiabilitate mare. Bateria din interior garantează o funcţionare atimerelor la lipsă de alimentare până la 150 ore. Timerul este proiectat pentru montaj pe şină DIN. Programareatimerului se face prin setare pe rând zi din săptămână şi ora de pornire; zi şi ora de oprire. Setarea zilei se poate faceîn zece diferite opţiuni (zi din săptămână, săptămână lucrătoare, week-end şi săptămână întreagă). Setarea orelor seface setând înainte orele şi apoi minutele. Indicaţia pe LCD display este de rezoluţie mare şi se afişările sunt date înore, minute şi secunde. ..

192,08 RON

TIMER TE8A-2A

     Timer ТЕ8A - 1a; ТЕ8A - 2a Timerele sunt produse care sunt construite cu o tehnologie modernă CMOS cu microcontrolеr de quarţ, fapt care ledefineşte ca produse de precizie, de calitate şi de fiabilitate mare. Bateria din interior garantează o funcţionare atimerelor la lipsă de alimentare până la 150 ore. Timerul este proiectat pentru montaj pe şină DIN. Programareatimerului se face prin setare pe rând zi din săptămână şi ora de pornire; zi şi ora de oprire. Setarea zilei se poate faceîn zece diferite opţiuni (zi din săptămână, săptămână lucrătoare, week-end şi săptămână întreagă). Setarea orelor seface setând înainte orele şi apoi minutele. Indicaţia pe LCD display este de rezoluţie mare şi se afişările sunt..

207,74 RON