diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

Cablu cupru rigid

Rigid |diversmarket.ro

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cablu rigid CYY-F 2X1.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 2  conductoare unifilare de sectiune 1,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

3,64 RON

Cablu rigid CYY-F 2X2.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 2  conductoare unifilare de sectiune 2,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

5,13 RON

Cablu rigid CYY-F 3X1.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 3  conductoare unifilare de sectiune 1,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

4,95 RON

Cablu rigid CYY-F 3X10 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 3  conductoare unifilare de sectiune 10 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

24,86 RON

Cablu rigid CYY-F 3X2.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 3  conductoare unifilare de sectiune 2,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m ..

6,90 RON

Cablu rigid CYY-F 3X4 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 3  conductoare unifilare de sectiune 4 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m ..

12,58 RON

Cablu rigid CYY-F 3X6 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 3  conductoare unifilare de sectiune 6 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

17,89 RON

Cablu rigid CYY-F 4X1.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 4  conductoare unifilare de sectiune 1,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

7,09 RON

Cablu rigid CYY-F 4X10 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 4  conductoare unifilare de sectiune 10 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

39,32 RON

Cablu rigid CYY-F 4X16 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 4  conductoare unifilare de sectiune 16 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

61,28 RON

Cablu rigid CYY-F 4X2.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 4  conductoare unifilare de sectiune 2,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

10,54 RON

Cablu rigid CYY-F 4X4 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 4  conductoare unifilare de sectiune 4 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

17,08 RON

Cablu rigid CYY-F 4X6 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 4  conductoare unifilare de sectiune 6 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

24,44 RON

Cablu rigid CYY-F 5X1.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 5  conductoare unifilare de sectiune 1,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

8,68 RON

Cablu rigid CYY-F 5X10 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 5  conductoare unifilare de sectiune 10 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m ..

48,87 RON

Cablu rigid CYY-F 5X16 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 5  conductoare unifilare de sectiune 16 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m ..

75,80 RON

Cablu rigid CYY-F 5X2.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 5  conductoare unifilare de sectiune 2,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

13,19 RON

Cablu rigid CYY-F 5X4 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 5  conductoare unifilare de sectiune 4 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

20,81 RON

Cablu rigid CYY-F 5X6 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 5  conductoare unifilare de sectiune 6 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

29,85 RON