diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

Cablu cupru rigid

Rigid |diversmarket.ro

Produse pe pagină:
Sortare după:

Cablu rigid CYY-F 2X1.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 2  conductoare unifilare de sectiune 1,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

1,85 RON

Cablu rigid CYY-F 2X2.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 2  conductoare unifilare de sectiune 2,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

2,75 RON

Cablu rigid CYY-F 3X1.5 MMP -15%

Cablu rigid CYY-F 3X1.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 3  conductoare unifilare de sectiune 1,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

3,29 RON 2,81 RON

Cablu rigid CYY-F 3X10 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 3  conductoare unifilare de sectiune 10 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

15,39 RON

Cablu rigid CYY-F 3X2.5 MMP -14%

Cablu rigid CYY-F 3X2.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 3  conductoare unifilare de sectiune 2,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m ..

4,62 RON 3,99 RON

Cablu rigid CYY-F 3X4 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 3  conductoare unifilare de sectiune 4 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m ..

6,39 RON

Cablu rigid CYY-F 3X6 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 3  conductoare unifilare de sectiune 6 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

8,72 RON

Cablu rigid CYY-F 4X1.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 4  conductoare unifilare de sectiune 1,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

3,48 RON

Cablu rigid CYY-F 4X10 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 4  conductoare unifilare de sectiune 10 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

18,18 RON

Cablu rigid CYY-F 4X16 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 4  conductoare unifilare de sectiune 16 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

29,69 RON

Cablu rigid CYY-F 4X2.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 4  conductoare unifilare de sectiune 2,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

5,05 RON

Cablu rigid CYY-F 4X4 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 4  conductoare unifilare de sectiune 4 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

7,80 RON

Cablu rigid CYY-F 4X6 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 4  conductoare unifilare de sectiune 6 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

11,29 RON

Cablu rigid CYY-F 5X1.5 MMP -10%

Cablu rigid CYY-F 5X1.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 5  conductoare unifilare de sectiune 1,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

4,78 RON 4,29 RON

Cablu rigid CYY-F 5X10 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 5  conductoare unifilare de sectiune 10 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m ..

22,50 RON

Cablu rigid CYY-F 5X16 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 5  conductoare unifilare de sectiune 16 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m ..

34,97 RON

Cablu rigid CYY-F 5X2.5 MMP -12%

Cablu rigid CYY-F 5X2.5 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 5  conductoare unifilare de sectiune 2,5 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

6,94 RON 6,10 RON

Cablu rigid CYY-F 5X4 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 5  conductoare unifilare de sectiune 4 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

9,92 RON

Cablu rigid CYY-F 5X6 MMP

Cablu din cupru rigid CYY-F cu izolatie si manta exterioara din PVC cu intarziere marita la propagarea flacarii Tensiune nominala: 0.6/1KV Pentru utilizare in pamant, in canale de cabluri, in interior sau in exterior, pentru instalatii industriale ce nu sunt supuse la solicitari mecanice grele Cablu cu 5  conductoare unifilare de sectiune 6 mmp Pret este per metru liniar.Colacul are 100 m. ..

14,29 RON