diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

Tablou electric inoxidabil


Produse pe pagină:
Sortare după:

DULAP DIN INOX SXF 100/80/30

DULAP DIN INOX 100/80/30Dimensiuni de gabarit ( MM) L/W/H:1000/800/300Curentul nomonal In( A):630Grosime tablei(mm):1.5 Dulapuri metalice pentru tablouri de distributie - inoxidabileDulapurile metalice de distributie sunt utilizate pentru montaj în cladirile nou construite sau în clădirile aflate înreparatie. Reprezintă o cutie metalică cu dimensiuni de gabarit diferite. Sunt echipate cu incuietoare specială, grătar(panou) pentru fixarea aparatajului, capac pentru cablurile de intrare şi ieşire, priza pământ, etansari, etc. Uşa de acces atabloului poate schimba direcţia de deschidere. Sunt executate din foi de tablă inoxidabilă. Panoul de montaj este dintablă prelucrată şi strat anticoroziv, vopsit prin sablare. Sunt utilizate pentru tablou..

4.509,27 RON

DULAP DIN INOX SXF 120/80/30

DULAP DIN INOX 120/80/30Dimensiuni de gabarit ( MM) L/W/H:1200/800/300Curentul nomonal In( A):630Grosime tablei(mm):1.5 Dulapuri metalice pentru tablouri de distributie - inoxidabileDulapurile metalice de distributie sunt utilizate pentru montaj în cladirile nou construite sau în clădirile aflate înreparatie. Reprezintă o cutie metalică cu dimensiuni de gabarit diferite. Sunt echipate cu incuietoare specială, grătar(panou) pentru fixarea aparatajului, capac pentru cablurile de intrare şi ieşire, priza pământ, etansari, etc. Uşa de acces atabloului poate schimba direcţia de deschidere. Sunt executate din foi de tablă inoxidabilă. Panoul de montaj este dintablă prelucrată şi strat anticoroziv, vopsit prin sablare. Sunt utilizate pentru tablou..

5.289,79 RON

DULAP DIN INOX SXF 25/25/15

DULAP DIN INOX 25/25/15Dimensiuni de gabarit ( MM) L/W/H:250/250/150Curentul nomonal In( A):80Grosime tablei(mm):1 Dulapuri metalice pentru tablouri de distributie - inoxidabileDulapurile metalice de distributie sunt utilizate pentru montaj în cladirile nou construite sau în clădirile aflate înreparatie. Reprezintă o cutie metalică cu dimensiuni de gabarit diferite. Sunt echipate cu incuietoare specială, grătar(panou) pentru fixarea aparatajului, capac pentru cablurile de intrare şi ieşire, priza pământ, etansari, etc. Uşa de acces atabloului poate schimba direcţia de deschidere. Sunt executate din foi de tablă inoxidabilă. Panoul de montaj este dintablă prelucrată şi strat anticoroziv, vopsit prin sablare. Sunt utilizate pentru tablouri de..

474,23 RON

DULAP DIN INOX SXF 30/25/15

DULAP DIN INOX 30/25/15Dimensiuni de gabarit ( MM) L/W/H:300/250/150Curentul nomonal In( A):100Grosime tablei(mm):1 Dulapuri metalice pentru tablouri de distributie - inoxidabileDulapurile metalice de distributie sunt utilizate pentru montaj în cladirile nou construite sau în clădirile aflate înreparatie. Reprezintă o cutie metalică cu dimensiuni de gabarit diferite. Sunt echipate cu incuietoare specială, grătar(panou) pentru fixarea aparatajului, capac pentru cablurile de intrare şi ieşire, priza pământ, etansari, etc. Uşa de acces atabloului poate schimba direcţia de deschidere. Sunt executate din foi de tablă inoxidabilă. Panoul de montaj este dintablă prelucrată şi strat anticoroziv, vopsit prin sablare. Sunt utilizate pentru tablouri d..

546,91 RON

DULAP DIN INOX SXF 40/30/20

DULAP DIN INOX 40/30/20Dimensiuni de gabarit ( MM) L/W/H:400/300/200Curentul nomonal In( A):160Grosime tablei(mm):1 Dulapuri metalice pentru tablouri de distributie - inoxidabileDulapurile metalice de distributie sunt utilizate pentru montaj în cladirile nou construite sau în clădirile aflate înreparatie. Reprezintă o cutie metalică cu dimensiuni de gabarit diferite. Sunt echipate cu incuietoare specială, grătar(panou) pentru fixarea aparatajului, capac pentru cablurile de intrare şi ieşire, priza pământ, etansari, etc. Uşa de acces atabloului poate schimba direcţia de deschidere. Sunt executate din foi de tablă inoxidabilă. Panoul de montaj este dintablă prelucrată şi strat anticoroziv, vopsit prin sablare. Sunt utilizate pentru tablouri d..

897,80 RON

DULAP DIN INOX SXF 50/40/20

DULAP DIN INOX 50/40/20Dimensiuni de gabarit ( MM) L/W/H:500/400/200Curentul nomonal In( A):250Grosime tablei(mm):1.2 Dulapuri metalice pentru tablouri de distributie - inoxidabileDulapurile metalice de distributie sunt utilizate pentru montaj în cladirile nou construite sau în clădirile aflate înreparatie. Reprezintă o cutie metalică cu dimensiuni de gabarit diferite. Sunt echipate cu incuietoare specială, grătar(panou) pentru fixarea aparatajului, capac pentru cablurile de intrare şi ieşire, priza pământ, etansari, etc. Uşa de acces atabloului poate schimba direcţia de deschidere. Sunt executate din foi de tablă inoxidabilă. Panoul de montaj este dintablă prelucrată şi strat anticoroziv, vopsit prin sablare. Sunt utilizate pentru tablouri..

1.361,45 RON

DULAP DIN INOX SXF 60/40/20

DULAP DIN INOX 60/40/20Dimensiuni de gabarit ( MM) L/W/H:600/400/200Curentul nomonal In( A):250Grosime tablei(mm):1.2 Dulapuri metalice pentru tablouri de distributie - inoxidabileDulapurile metalice de distributie sunt utilizate pentru montaj în cladirile nou construite sau în clădirile aflate înreparatie. Reprezintă o cutie metalică cu dimensiuni de gabarit diferite. Sunt echipate cu incuietoare specială, grătar(panou) pentru fixarea aparatajului, capac pentru cablurile de intrare şi ieşire, priza pământ, etansari, etc. Uşa de acces atabloului poate schimba direcţia de deschidere. Sunt executate din foi de tablă inoxidabilă. Panoul de montaj este dintablă prelucrată şi strat anticoroziv, vopsit prin sablare. Sunt utilizate pentru tablouri..

1.587,49 RON

DULAP DIN INOX SXF 70/50/20

DULAP DIN INOX 70/50/20Dimensiuni de gabarit ( MM) L/W/H:700/500/200Curentul nomonal In( A):350Grosime tablei(mm):1.2 Dulapuri metalice pentru tablouri de distributie - inoxidabileDulapurile metalice de distributie sunt utilizate pentru montaj în cladirile nou construite sau în clădirile aflate înreparatie. Reprezintă o cutie metalică cu dimensiuni de gabarit diferite. Sunt echipate cu incuietoare specială, grătar(panou) pentru fixarea aparatajului, capac pentru cablurile de intrare şi ieşire, priza pământ, etansari, etc. Uşa de acces atabloului poate schimba direcţia de deschidere. Sunt executate din foi de tablă inoxidabilă. Panoul de montaj este dintablă prelucrată şi strat anticoroziv, vopsit prin sablare. Sunt utilizate pentru tablouri..

2.002,70 RON

DULAP DIN INOX SXF 80/60/25

DULAP DIN INOX 80/60/25Dimensiuni de gabarit ( MM) L/W/H:800/600/250Curentul nomonal In( A):400Grosime tablei(mm):1.5 Dulapuri metalice pentru tablouri de distributie - inoxidabileDulapurile metalice de distributie sunt utilizate pentru montaj în cladirile nou construite sau în clădirile aflate înreparatie. Reprezintă o cutie metalică cu dimensiuni de gabarit diferite. Sunt echipate cu incuietoare specială, grătar(panou) pentru fixarea aparatajului, capac pentru cablurile de intrare şi ieşire, priza pământ, etansari, etc. Uşa de acces atabloului poate schimba direcţia de deschidere. Sunt executate din foi de tablă inoxidabilă. Panoul de montaj este dintablă prelucrată şi strat anticoroziv, vopsit prin sablare. Sunt utilizate pentru tablouri..

2.782,51 RON