diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

STALPI ILUMINAT STRADAL

STALPI ILUMINAT STRADAL

Produse pe pagină:
Sortare după:
Stalp iluminat stradal cu flansa H=10M -6%

Stalp iluminat stradal cu flansa H=10M

Stalp iluminat stradal cu flansa H=10MGrosime T=3MMMaterial: otel galvanizatStâlpii sunt destinați iluminatului stradal (străzi, autostrăzi, intersecții),iluminatului public (parcuri, piețe, parcări), etc. Stâlpii sunt prevăzuți cu o ușiță de vizitare și cu șină DIN pentru montarea siguranțelor automate și a regletei de branșament; Stâlpii se montează cu prezoane..

1.699,81 RON 1.599,87 RON

Stalp iluminat stradal cu flansa H=11M -12%

Stalp iluminat stradal cu flansa H=11M

Stalp iluminat stradal cu flansa H=11MGrosime T=3MMMaterial: otel galvanizatStâlpii sunt destinați iluminatului stradal (străzi, autostrăzi, intersecții),iluminatului public (parcuri, piețe, parcări), etc. Stâlpii sunt prevăzuți cu o ușiță de vizitare și cu șină DIN pentru montarea siguranțelor automate și a regletei de branșament; Stâlpii se montează cu prezoane..

2.499,68 RON 2.194,75 RON

Stalp iluminat stradal cu flansa H=12M -16%

Stalp iluminat stradal cu flansa H=12M

Stalp iluminat stradal cu flansa H=12MGrosime T=3MMMaterial: otel galvanizatStâlpii sunt destinați iluminatului stradal (străzi, autostrăzi, intersecții),iluminatului public (parcuri, piețe, parcări), etc. Stâlpii sunt prevăzuți cu o ușiță de vizitare și cu șină DIN pentru montarea siguranțelor automate și a regletei de branșament; Stâlpii se montează cu prezoane..

2.737,20 RON 2.294,78 RON

Stalp iluminat stradal cu flansa H=2.5M -7%

Stalp iluminat stradal cu flansa H=2.5M

Stalp iluminat stradal cu flansa H=2.5MGrosime T=3MMMaterial: otel galvanizatStâlpii sunt destinați iluminatului stradal (străzi, autostrăzi, intersecții),​iluminatului public (parcuri, piețe, parcări), etc. Stâlpii sunt prevăzuți cu o ușiță de vizitare și cu șină DIN pentru montarea siguranțelor automate și a regletei de branșament; Stâlpii se montează cu prezoane..

322,97 RON 299,88 RON

Stalp iluminat stradal cu flansa H=3M -5%

Stalp iluminat stradal cu flansa H=3M

Stalp iluminat stradal cu flansa H=3MGrosime T=3MMMaterial: otel galvanizatStâlpii sunt destinați iluminatului stradal (străzi, autostrăzi, intersecții),iluminatului public (parcuri, piețe, parcări), etc. Stâlpii sunt prevăzuți cu o ușiță de vizitare și cu șină DIN pentru montarea siguranțelor automate și a regletei de branșament; Stâlpii se montează cu prezoane   ..

395,97 RON 377,15 RON

Stalp iluminat stradal cu flansa H=4M -9%

Stalp iluminat stradal cu flansa H=4M

Stalp iluminat stradal cu flansa H=4MGrosime T=3MMMaterial: otel galvanizatStâlpii sunt destinați iluminatului stradal (străzi, autostrăzi, intersecții),iluminatului public (parcuri, piețe, parcări), etc. Stâlpii sunt prevăzuți cu o ușiță de vizitare și cu șină DIN pentru montarea siguranțelor automate și a regletei de branșament; Stâlpii se montează cu prezoane..

495,05 RON 448,70 RON

Stalp iluminat stradal cu flansa H=5M -10%

Stalp iluminat stradal cu flansa H=5M

Stalp iluminat stradal cu flansa H=5MGrosime T=3MMMaterial: otel galvanizatStâlpii sunt destinați iluminatului stradal (străzi, autostrăzi, intersecții),iluminatului public (parcuri, piețe, parcări), etc. Stâlpii sunt prevăzuți cu o ușiță de vizitare și cu șină DIN pentru montarea siguranțelor automate și a regletei de branșament; Stâlpii se montează cu prezoane..

665,41 RON 599,74 RON

Stalp iluminat stradal cu flansa H=6M -16%

Stalp iluminat stradal cu flansa H=6M

Stalp iluminat stradal cu flansa H=6MGrosime T=3MMMaterial: otel galvanizatStâlpii sunt destinați iluminatului stradal (străzi, autostrăzi, intersecții),iluminatului public (parcuri, piețe, parcări), etc. Stâlpii sunt prevăzuți cu o ușiță de vizitare și cu șină DIN pentru montarea siguranțelor automate și a regletei de branșament; Stâlpii se montează cu prezoane..

836,88 RON 699,70 RON

Stalp iluminat stradal cu flansa H=7M -18%

Stalp iluminat stradal cu flansa H=7M

Stalp iluminat stradal cu flansa H=7MGrosime T=3MMMaterial: otel galvanizatStâlpii sunt destinați iluminatului stradal (străzi, autostrăzi, intersecții),iluminatului public (parcuri, piețe, parcări), etc. Stâlpii sunt prevăzuți cu o ușiță de vizitare și cu șină DIN pentru montarea siguranțelor automate și a regletei de branșament; Stâlpii se montează cu prezoane..

1.099,44 RON 899,80 RON

Stalp iluminat stradal cu flansa H=8M -16%

Stalp iluminat stradal cu flansa H=8M

Stalp iluminat stradal cu flansa H=8MGrosime T=3MMMaterial: otel galvanizatStâlpii sunt destinați iluminatului stradal (străzi, autostrăzi, intersecții),iluminatului public (parcuri, piețe, parcări), etc. Stâlpii sunt prevăzuți cu o ușiță de vizitare și cu șină DIN pentru montarea siguranțelor automate și a regletei de branșament; Stâlpii se montează cu prezoane..

1.190,49 RON 999,43 RON

Stalp iluminat stradal cu flansa H=9M -12%

Stalp iluminat stradal cu flansa H=9M

Stalp iluminat stradal cu flansa H=9MGrosime T=3MMMaterial: otel galvanizatStâlpii sunt destinați iluminatului stradal (străzi, autostrăzi, intersecții),iluminatului public (parcuri, piețe, parcări), etc. Stâlpii sunt prevăzuți cu o ușiță de vizitare și cu șină DIN pentru montarea siguranțelor automate și a regletei de branșament; Stâlpii se montează cu prezoane..

1.563,77 RON 1.377,10 RON