diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

Iluminarea festiva - tipuri si sfaturi

Posted by Divers 09.08.2022 0 Comment(s) Diverse,

Iluminatul a trecut de mult de la simplul sau rol la unul cu mult mai deosebit. Cel festiv este o adevarata arta astazi, realizandu-se cu usurinta cu ajutorul ghirlandelor si a altor tipuri de surse luminoase decorative. In functie de evenimentul festiv, acestea pot avea diverse forme si culori (de exemplu fulgi de nea si stele iarna). Instalatiile specifice se pot monta cu succes atat in exterior, cat si la interior, in functie de tipul lor. Pentru a putea obtine rezultate deosebite insa fiecare element trebuie ales atent, sa fie perfect functional, dar si estetic.

Iluminatul festiv are o istorie destul de interesanta. Acesta a luat nastere intr-un cartier din New York, in jurul anului 1925, decoratiunile folosite constand in bile de lumina, stralucitoare. Totul era privit ca o simpla solutie de iluminare festiva si nimic mai mult pana in anul 1960.

Treptat lucrurile au evoluat, iar astazi iluminatul festiv are atribute mult mai importante. De exemplu, in zonele dedicate vacantelor, acesta joaca un rol deosebit. Aduce o contributie importanta in ceea ce priveste impodobirea strazilor, a unor atractii specifice, a cladirilor, etc., conturand o atmosfera magica, relaxanta. Asadar, rolul iluminarii festive si arhitecturale totodata nu ar trebui subestimat.

 

Iluminatul festiv - caracteristici

 

Mai multe caracteristici vor diferentia solutiile pentru iluminatul festiv. Cu siguranta exista o diferenta notabila intre cele destinate unui interior fata de cele pentru exterior. De exemplu, ghirlandele stradale, cele responsabile de crearea unui iluminat festiv exemplar, vor prezenta o inalta performanta, fiind imbracate si in material izolator special, pentru o functionare ireprosabila in orice conditii meteorologice. In principiu poate fi vorba despre silicon, cauciuc sau PVC.

Frecvent alegerea publicului consta in ghirlande. Astfel de articole sunt disponibile si in cadrul e-shop-ului nostru, intr-o paleta variata, la costuri rezonabile. Lumina lor poate fi alb cald sau alb rece, vin in dimensiuni diferite si intr-o cromatica la fel de extinsa. Acestea sunt preferate pentru ca tolereaza cu succes orice fenomen natural, indiferent ca e vorba deci de ploaie sau zapada. Acestea constituie un mod excelent de a decora diverse obiective. Mai exact, se pot aplica pentru decorarea de:

- arbusti, trunchiuri de copaci, coloane, stalpi;

- lampi de marcare - in cazul decoratiunilor de Craciun, de exemplu, pentru sania Mosului.

- acoperisuri, ferestre, etc.

Un aspect deosebit de important si avantajos este faptul ca nu exista limita de lungime, asadar, fiecare poate achizitiona dimensiunea dorita, indeplinindu-si cu succes sarcina decorativa pe care o are in plan. Rezultatul poate fi anticipat de oricine: un adevarat spectacol de culoare!

Desigur, nu doar acestea sunt printre preferate cand vine vorba despre iluminat festiv. De asemenea alegeri de top sunt si perdelele si plasele extensibile luminoase, furtunul, formele diverse, instalatiile, stalactitele luminoase.

Cert este un lucru si anume ca prezenta fiecarui tip de articol este justificata pentru ca isi gaseste intrebuintare in iluminatul festiv. Avand in vedere si diversitatea sarbatorilor cu ocazia carora se folosesc este de inteles. De exemplu, e usor de dedus ca ghirlanda este alegerea optima pentru a decora copacii de pe strazile unui oras, de exemplu.

In functie de amploarea proiectului, iluminatul festiv poate fi realizat personal sau cu ajutor specializat. Orice este insa realizabil, iar cu ajutorul solutiilor pe care vi le punem la dispozitie orice plan se poate executa.

Va asteptam in magazinul nostru pentru a descoperi toate produsele dedicate iluminatului vestiv, dar si informatii relevante cu privire la acestea!