diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

Confort si siguranta in locuinta prin materiale electrice de cea mai buna calitate

Posted by Divers 13.03.2018 0 Comment(s)

Confort si siguranta in locuinta prin materiale electrice de cea mai buna calitate

Locuinta proprie este acel mediu de care fiecare dintre noi are nevoie pentru a se simti protejat, dar si confortabil. De fiecare data cautam sa ne imbunatatim gradul de confort, prin aplicatii si elemente specifice. Cu siguranta nu poate fi omisa din categoria produselor ce ne aduc siguranta si confortul cautat gama de materiale electrice atat de diversa dar atat de necesara.

Astfel de produse sunt oferite prin intermediul magazinului nostru online. Este vorba despre o gama diversificata de materiale electrice de cea mai buna calitate, care aduc in casa oricarui proprietar acel plus de siguranta, dar si dotarile necesare pentru sporirea gradului de confort.

Ce include oferta Divers Market? O explicatie detaliata in cele ce urmeaza.

 1. Sectiunea Aparataj – prize si intrerupatoare pentru orice necesar

Prizele, intrerupatoarele si comutatoarele diverse reprezinta un necesar de avut in vedere la constructia oricarei locuinte sau la reamenajarea oricarei instalatii electrice. Numarul de prize si intrerupatoare necesare intr-o locuinta se situeaza printre primele elemente calculate, la fel ca si numarul total al consumatorilor si repartizarea traseului electric.

In sectiunea de aparataj a site-ului pot fi regasite astfel solutii ce pot sa multumeasca orice exigente. La partea de intrerupatoare unele persoane nici nu isi imagineaza ca ar putea exista atatea tipologii: intrerupatoare de tip clasic, cu un singur comutator, intrerupatoare cu revenire (pentru sonerii), intrerupatoare cu comutator multiplu sau chiar intrerupatoare cu potentiometru pentru reglarea intensitatii luminii.

Daca sectiunea intrerupatoarelor este atat de diversificata, nici cea a prizelor nu este mai prejos din punct de vedere al varietatii. Intreaga aparatura dintr-o locuinta este conectata la prize diverse: pentru electrocasnice se folosesc spre exemplu prizele cu impamantare, pentru electronice prizele simple, existand de asemenea si prize pentru internet sau pentru cablul TV. Din nou, aceste prize pot fi simple sau multiple, in functie de preferintele utilizatorilor.

 1. Sectiunea Intrerupatoare Automate

Cunoscute si ca sigurante automate, au inlocuit vechile sigurante din panourile electrice traditionale, automatizand furnizarea electricitatii si diminuand riscurile potentiale la caderi de tensiune, suprasarcina sau fluctuatii electrice.

Astfel de intrerupatoare automate sunt disponibile la Divers Market in variante diverse: monopolare, bipolare, bipolare cu protectie diferentiala, tripolare, tetrapolare sau intrerupatoare generale de tip USOL. Din nou varietate, din nou solutii care pot multumi orice exigente, atat la nivel casnic, cat si la nivel industrial, comercial sau institutional.

 1. Sectiunea Corpuri de iluminat

Departajata in doua subcategorii, aceasta sectiune ofera solutii de uz casnic si industrial.

Pentru locuinte sunt disponibile astfel tipuri diverse de corpuri de iluminat, in functie de necesar. Baia sau bucataria – medii in care exista un grad sporit de umiditate – necesita corpuri de iluminat cu protectii suplimentare. Exista disponibile in cadrul ofertei astfel de solutii, de tipul aplicelor, spoturilor sau corpurilor de iluminat de diverse forme, destinate in mod specific bucatariei sau baii.

Nu sunt ignorate insa nici restul camerelor. Indiferent daca este vorba de un plafon simplu, de tavan fals sau de necesarul de a monta spoturi in pardoseala, solutiile propuse multumesc orice gusturi: lustre si candelabre pot decora si lumina incaperi precum livinguri si sufragerii, veioze sau lampi de birou raspandesc lumina necesara pentru citit sau lucru la proiecte importante, iar corpurile de iluminat pentru copii le ofera acestora confortul si siguranta pe care parintii o cauta.

 1. Surse de iluminat

In aceasta categorie se incadreaza de asemenea o varietate de solutii, atat pentru locuinta cat si pentru autoturisme. Daca tipologia becurilor auto este una oarecum restransa, in ceea ce priveste solutiile pentru spatiile locuibile, de birouri sau de nivel comercial ori industrial oferta este mult mai variata.

Cum confortul in locuinta este adesea asociat si cu economisirea, sursele de iluminat trebuie sa respecte ambele criterii. Aici se incadreaza becurile economice sau sursele de iluminat cu led, care optimizeaza consumul si ofera intensitatea luminoasa cautata.

Exista, desigur, in cadrul ofertei, si surse de iluminat traditionale, precum becuri cu incandescenta, tuburi fluorescente sau becuri cu halogen, pentru ca, indiferent de preferinte, utilizatorii sa poata identifica produsele pe care le cauta.

 1. Cabluri si conductori

Conectivitatea la nivelul unei instalatii electrice este asigurata prin cabluri si conductori – elemente complementare cu tuburi si canale pentru o izolare eficienta a acestora.

Cablurile si conductorii necesari pentru o instalatie electrica pot fi rigizi sau flexibili, pot fi confectionati din diverse materiale, sau pot face parte din categoria conductorilor pentru curenti slabi. Indiferent de optiuni, raspunsurile exista in cadrul magazinului online diversmarket.ro.

Tuburile si materialele izolatoare oferite de asemenea intr-o gama diversificata asigura locuinta si intreaga sa instalatie electrica impotriva riscurilor de scurtcircuitare, avand si un rol practic: inglobeaza cabluri multiple pentru a evita traseele mult prea complicate ale acestora prin pereti (in timp exista riscul ca proprietarul sa uite traseul acestora si la o eventuala gaurire a peretilor sa rupa cablurile).

 1. In sectiunea Automatizari Industriale se regasesc aparataje si materiale electrice specifice acestui sector. Este vorba, in acest caz, despre elemente de automatizari, comanda si semnalizare, de protectii si porniri pentru motoare, de relee termice si industriale, separatoare de sarcina, stabilizatoare de tensiune, transformatoare sau limitatoare de cursa.

Orice necesar ajunge sa fie indeplinit prin astfel de sisteme ce confera un plus de siguranta in utilizare, chiar si intr-un domeniu unde este necesar un control absolut al puterii si preciziei in materie de electricitate – industria.

 1. Partea de materiale electrice diverse completeaza oferta, atat pentru sectorul rezidential cat si pentru cel industrial.

Accesoriile sunt un necesar absolut pentru orice sistem electric, astfel Divers Market pune la dispozitia doritorilor elemente precum:

 • Accesorii pentru corpuri de iluminat
 • Banda izolatoare
 • Cleme metalice
 • Coliere
 • Condensatoare
 • Elemente de conectica
 • Prelungitoare si derulatoare
 • Senzori
 • Stechere si cuple
 • Prise si fise industriale
 • Tuburi termocontractibile etc.
 1. Sculele si instrumentele specifice nu puteau sa lipseasca din oferta Divers Market. Sunt utile atat pentru mesterii individuali, cat si pentru profesionisti care lucreaza zi de zi cu materiale electrice.

Clesti si patenti, instrumente de masura, instrumente de taiat si sertizare, surubelnite sau instrumente hidraulice diverse intregesc astfel necesarul oricarei persoane aflate in cautarea unei game complete de materiale electrice.

Desi pare completa cu aceste 8 puncte, oferta Divers Market continua cu elemente ce ar putea fi denumite conexe la materialele electrice. Este vorba in acest caz de solutii pentru iluminat festiv, de baterii si acumulatori necesari pentru scopuri diverse, de ventilatoare, paratrasnete sau sisteme de impamantare; toate acestea sunt disponibile si in sectiunea de promotii si oferte speciale, actualizata in mod constant, in asa fel incat utilizatorii sa beneficieze de cele mai rentabile si accesibile materiale electrice, de fiecare data.

Pentru ca ne-am obisnuit cu un anume grad de confort, nu ne-am putea imagina viata fara a avea parte de acesta. Electricitatea reprezinta una dintre utilitatile de care avem absoluta nevoie, insa trebuie sa avem in vedere si aspectul referitor la siguranta si eficienta.

Oferta variata disponibila la Divers Market ajunge sa completeze orice necesar referitor la materiale electrice. Avantajele oferite de achizitiile in sistem online atrag tot mai multi clienti – este vorba despre accesibilitate si disponibilitate la orice ora, varietate in optiuni si posibilitatea de a obtine materialele electrice dorite in cel mai scurt timp, livrate prin curierat rapid.

Facilitati oferite de Divers Market

In cazul in care oferta diversificata si materialele electrice de la diversi producatori pun in incurcatura clientul, acesta nestiind ce sa aleaga, in cadrul magazinului online oferim consultanta pentru comenzile plasate.

Daca un produs comandat nu corespunde sau prezinta defecte, acesta poate fi returnat in conditiile prevazute in cadrul website-ului – oferim consultanta si pe acest segment, prin departamentul tehnic sau cel de vanzari.

Ca modalitati de plata, exista doua variante: fie achitarea ramburs, direct la curier, fie prin ordin de plata, in baza facturii proforme emise inainte de expedierea coletului. Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 500 lei, livrarea este gratuita in toata tara, in conditiile specificate la sectiunea Informatii livrare.

Utilizatorii au si posibilitatea de a obtine vouchere cadou, in baza comenzilor efectuate, livrate si achitate, iar garantia calitatii este oferita de colaborarea cu producatori de renume de pe piata materialelor electrice.

Accesibilitatea, disponibilitatea si consultanta oferita, alaturi de produsele si materialele electrice de cea mai buna calitate ne recomanda. Tot ceea ce tine de siguranta si confort intr-o locuinta se refera in primul rand la electricitate, prin urmare dotarile si materialele electrice pe care le oferim sprijinim nevoia de practic si util.

Despre Divers Market

Magazinul online diversmarket.ro este lider pe piata materialelor electrice si a corpurilor de iluminat. Intrerupatoare, prize, corpuri de iluminat, cabluri si conectori, dar si elemente de izolatie ale acestora sau scule si instrumente specifice reprezinta produsele specifice pe care oricine si le doreste in locuinta sau la locul de munca, pentru un plus de confort.

Societatea colaboreaza cu producatori de marca, pentru a oferi clientilor calitate prin cele mai bune materiale electrice existente. Gama de produse vine in ajutorul oricarei persoane aflata in cautarea de solutii cu privire la echipamente si materiale electrice diverse. Astfel, la diversmarket.ro pot fi gasite raspunsurile perfecte indiferent daca este vorba de conectarea electronicelor si electrocasnicelor, de realizarea unui traseu electric complet sau de asigurarea functionalitatii perfecte prin intrerupatoare, senzori, comutatoare si aparataje care nu fac altceva decat sa ofere stilul practic si modern cautat de fiecare proprietar.