diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

Idei pentru amenajarea unui living modern

Posted by Divers 29.11.2021 0 Comment(s) Diverse,

Living-ul este incaperea in care se aduna familia, locul in care fiecare membru petrece timp liber, unde se relaxeaza sau desfasoara activitati diverse. Este practic o camera esentiala in orice camin, deci un loc in care toate trebuie sa se alinieze in favoarea proprietarilor, atat din punct de vedere al confortului fizic, cat si a celui psihic. 

Intotdeauna aerisit si confortabil, living-ul va fi si intim si primitor. Dar cu ce ar trebui sa incepeti un astfel de proiect de amenajare? Desigur ca o serie de etape vor trebui parcurse pentru a duce la bun sfarsit un astfel de plan. Indiferent de dimensiunile spatiului - ca este foarte generos sau mai stramt, un decor modern si elegant poate fi realizat cu succes cu putina creativitate. 

Un living modern - idei de pus in practica

Cu ce ar trebui sa inceapa un astfel de proiect de amenajare? Atentia va trebui indreptata atat catre mobilier, elemente decorative de tipul perdelelor si a covoarelor, cat si spre articolele de iluminat, respectiv tipul prizelor si a intrerupatoarelor din dotare. 

Stabilirea unor dimensiuni pentru mobilier. Acesta ar fi un prim pas de avut in vedere. Interesul este ca acesta sa induca relaxarea, astfel ca dimensiunile mobilierului vor fi dictatede cele ale incaperii. Obiectele masive nu isi au deci locul si nicio aglomerare de piese. Trebuie pastrat un echilibru optim in acest sens, de preferat cu cat mai mult spatiu intern de depozitare, pentru ca exteriorul sa fie aerisit. 

Neaparat aveti in vedere o canapea, respectiv un set de canapele si fotolii foarte practice. Intretinerea lor nu trebuie sa va dea batai de cap, iar confortul oferit trebuie sa fie premium. Pana la urma despre asta este living-ul. 

Alegerea accesoriilor potrivite pentru instalatia electrica. Prin asta ne referim la elementele care sunt la vedere. Recomandam mai ales montarea de prize si intrerupatoare automate, completate elegant de prize aparente. Cu un efort minim in acest sens, rezultatele pot fi chiar deosebite. Va puteti orienta in magazinul nostru Divers Market dupa solutii optime pentru acest plan. 

Identificarea culorilor potrivite. Prin raportare la culoarea peretilor, la tipul parchetului sau a gresiei, respectiv a mobilierului, vor trebui alese si celelalte elemente decorative. Din punct de vedere cromatic, draperiile pot fi armonizate cu covoarele, respectiv lustra. Daca mobilierul este alb, acestea pot fi viu colorate. O armonie cromatica poate fi usor realizata cu putina creativitate - solutii se regasesc astazi nenumarate in magazinele de profil fizice si online. Desigur, un decor uni este de asemenea posibil, daca o astfel de optiune este alegera ideala pentru a va induce calmul dorit in living. 

Stabilirea unui punct de atractie. Neaparat trebuie avut in vedere si un astfel de detaliu in living. Dupa identificarea spatiului potrivit pentru asta in incapere, urmeaza definirea, respectiv accentuarea punctului de atractie. Varianta traditionala implica un semineu. In varianta moderna, acesta poate fi reprezentat de o fereastra, o masuta de cafea, orice poate oferi o priveliste extraordinara, relaxanta. 

In orice caz, modalitatile de inducere a unei stari de liniste, a confortului in living sunt inepuizabile astazi. Eliminarea aglomerarii de cabluri inestetice printr-o priza modulara sau alte solutii electice asemanatoare va sustine conceptul de living modern. Totul tine de interesul pe care si-l da fiecare pentru a aduce aspectul acestei camere mai aproape de cel dorit. 

Cand vine vorba despre partea de iluminat si solutii electrice, noi va stam la dispozitie cu produse ce va pot ajuta sa finalizati un decor modern al living-ului. Cand toate va stau la indemana, materializarea ideii este floare la ureche!