diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

Cum alegi sursele de iluminat perfecte pentru locuința ta?

Posted by Divers 17.03.2018 0 Comment(s) Corpuri de iluminat,

Atunci când abia te-ai mutat sau pur și simplu îți renovezi locuința trebuie să te asiguri că totul este pus la punct. După finisajele de bază, ajungi la capitolul surse de iluminat. Aici, lucrurile se complică, existând o varietate de opțiuni. Iată ce trebuie să ai în vedere!

Stilul pe care îl abordezi

Casa ta trebuie să fie într-o armonie perfectă, să aibă un stil predominant și să bucure privirile tuturor, atunci când pragul acesteia este pășit. Alege fiecare detaliu în așa fel încât să creezi acea unitate. Dacă optezi pentru o abordare clasică, alege corpuri de iluminat simple și mergi pe aceeași linie în toate încăperile. Dacă stilul clasic nu te definește, nu te îngrijora piața este pusă la punct pentru orice categorie ai alege, de la simple plafoniere și până la candelabre complexe.

A doua etapă de iluminat

După ce fiecare corp de iluminat este la locul său trebuie să ne asigurăm că facem alegerea perfectă în materie de becuri. Aici intervin trei aspecte: unul financiar, unul estetic și unul de protejare a mediului. Începe prin a îți pune următoarele întrebări: Cât ești dipus să investești pentru becurile de care ai nevoie în toată locuința? Cum vrei să arate și ce ambient îți dorești să creezi în fiecare încăpere? Ești dispus să faci sacrificii pentru mediul înconjurător? Ei bine, într-o oarecare măsură, răspunsurile acestor întrebări merg mână în mână. Un astfel de exemplu îl reprezintă becul cu led, tip flacăra.

Indiferent cum alegi să îți amenajezi casa, este important să ai în vedere toate aspectele. Sursele de iluminat trebuie alese atent pentru a îndeplini concomitent două funcții: una estetică și una practică. Alege un furnizor de încredere și rămâi fidel alegerii făcute. DiversMarket deține o gamă variată de surse de iluminat și asigură calitatea produselor comercializate. Alege diferit, alege diversmarket.ro!

Etichete: iluminat