diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

Corpuri de iluminat pentru întreaga locuință

Posted by Divers 04.04.2018 0 Comment(s)

Detaliile vor face întotdeauna diferența. Atunci când abia ne-am mutat într-o nouă locuință, iar aceasta necesită modificări, nu ezita să fii atent la detalii. După ce termini cu renovările de bază, vine și rândul detaliilor finale. Alege o gamă exclusivista de corpuri de iluminat și oferă-i locuinței tale acea pată de lumină de care are atât de multă nevoie. Diversemarket.ro vă recomandă câteva modele de corpuri de iluminat! 

Corpuri de iluminat de tip pendulă 

Disponibilă în mai multe mărimi, pendula Nibbia Eglo este un model simplu, dar de efect, dintr-o gamă variată de corpuri de iluminat. Aceasta se remarcă prin forma deosebită a sticlei ce învelește becul și prin asimetria cu care sunt aranjate pendulele, pe diferite nivele, în cazul modelului de dimensiuni mari. Indiferent ce stil de design interior abodati, această pendulă se va evidenția într-un mod armonios cu restul încăperii. Cele două dimensiuni în care este disponibilă sunt: cea de 110 cm înălțime, cu un diametru de 34,5 cm, cu cinci pendule ce alcătuiesc corpul de iluminat, iar cealaltă variantă are tot o înălțime de 110 cm, dar cu un diamentru de 11,5 cm, cu o singură pendulă.

Corpuri de iluminat de tip aplică

Designul interior al casei tale este bazat pe nuanțe de maro? Accesorizează-ți locuința cu Aplica Mestre Eglo. Va crea o armonie plăcută, îmbinând acele nuanțe de maro, cu delicate urme de auriu. Forma sa impresionantă se va face remarcată, iar detaliile o vor scoate în evidență. Face parte din colecția Tradițional, are un fasung de tip E27, iar ca dimensiuni, aceasta măsoară 300/335/160. 
  
O variantă mai îndrăzneață este reprezentată de Aplica Almera 1 Eglo. Aceasta maschează adevărata sa întrebuințare printr-un design minimalist în nuanțe de argintiu sau de bronz. Detaliile designului său vă vor transforma locuința într-o adevărată atracție. Aceasta este tot din colecția Tradițional și are un fasung de tip E14. Dimensiunile sale măsoară 180/250/75. 
  
Acestea sunt doar trei dintre miile de produse pe care divermarket.ro vi le pune la dispoziție. Alege corpuri de iluminat pentru întreaga locuință și transform-o într-un templu al luminii.  

Etichete: iluminat