diversmarket.ro Web analytics

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe despre cookies click aici

Materiale electrice pentru o casă nouă

Posted by Divers 23.04.2018 0 Comment(s) Diverse,
Din când în când, locuința ta are nevoie de o mică schimbare. Fie că te decizi să o renovezi, fie că abia te-ai mutat într-o casă nouă, dă-i acesteia ce i se cuvine. În primă fază te vei ocupa de problemele majore, iar apoi te vei axa pe detalii. Ce materiale electrice trebuie să iei în calcul? 
  

Materiale electrice - Întrerupătoare 

  
Primele materiale electrice pe care trebuie să le luăm în calcul sunt prizele și întrerupătoarele din casă. Deși pare a fi un detaliu lipsit de importanță, acestea trebuie să fie în armonie cu restul casei. Disponibile în mai multe forme și culori, acestea pot avea chiar și 4-5 întrerupătoare în aceeași carcasă. Prețurile pentru un întrerupător pleacă de la câțiva lei și poate ajunge și până la câteva zeci de lei.  
  

 Materiale electrice - Prize 

  
La fel ca și în cazul întrerupătoarelor, și prizele reprezintă acele detalii care vor lua parte la finisarea locuinței tale. Aici, lucrurile sunt mai simple. În general acestea sunt maxim triple, dar în majoritatea cazurilor acestea sunt simple sau duble. Prizele pot avea și un capac destinat atât siguranței copiilor, cât și pentru situațiile în care acestea sunt amplasate în exterior. Prețul prizelor pleacă de la câțiva lei, la câteva zeci de lei, în funcție de toate specificațiile sale. 
  
  
  

Corpuri de iluminat și becuri 

 
În cazul corpurilor de iluminat și a becurilor folosite, situația se complică. Adaptează corpurile de iluminat la stilul predominant al locuinței. Fie că apelezi la simple aplice sau la candelabre exclusiviste, asigură-te că mergi pe aceeași linie cu restul casei. Atunci când vine vorba despre becuri, becurile cu led sunt alegerea perfectă datorită avantajelor multiple pe care le aduce utilizarea lor, precum: protejarea mediului, lumina canalizată în centre de interes, durată mai mare de viață etc. 
  
 DiversMarket îți pune la dispoziție o gamă variată de materiale electrice. Tot ce trebuie să faci este să alegi ceea ce îți place.